http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO ZA ODRASLE, IZGLEDA

MGS: Ground Zeroes imati će krv i seksualno nasilje

Metal Gear Solid: Ground Zeroes screenshot
Datum objave:
07.01.2014 11:41
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
ESRB komisija bez problema je novi Metal Gear opalila po nosu zbog "pikantnog" sadržaja

Metal Gear Solid serijal već tradicionalno je u Japanu trpan u kategoriju igara za odrasle. Vjerojatno zbog gomile krvi, odsječenih udova, kao i poprilično kompliciranih priča. Uglavnom, novi sandbox Metal Gear zove se, kao što vjerojatno znate, Ground Zeroes i trebao bi se na tržištu pojaviti ovog ožujka. Kada igra izlazi ona u pravilu prolazi kroz niz žirija koji određuju njezin "rejting" prema tome koliko nasilja, seksa i sličnih pikanterija sam naslov sadrži.

 

 

Jedva...čekamo... :)
 

 

Ground Zeroes je, očekivano, od ERSB-a kao ocjenu dobio romantični "mature", što po naški znači da ga ne bi trebao taknuti nitko mlađi od osamnaest godina. Razlozi ovome su, citiramo, eksplicitno nasilje uzrokovano širokim spektrom vatrenog i hladnog oružja, kao i scene seksualne prirode. Kako stvari stoje, jedan od audio logova na koje glavni lik može naići dokumentirao je scenu silovanja u kojoj "osim jecaja žene možete čuti muškarce kako psuju". U svakom slučaju, bez obzira na navedeno,  nama se ovo čini kao još jedan standardni Metal Gear naslov kojeg ćemo, nadamo se, uskoro moći isprobati.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije