http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

više nego xbox one

PlayStation 4 planuo u više od četiri milijuna

ps4
Datum objave:
08.01.2014 07:58
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon što je Microsoft objavio prodajne rezultate svoje next-gen konzole, Sony se brže-bolje pohvalio i svojima

Microsoft je jučer slavodobitno objavio da je do kraja protekle godine prodao tri milijuna Xbox One konzola. Sasvim očekivano, Sony je prodao više – čak 4,2 milijuna primjeraka PlayStationa 4. Da, sasvim očekivano, no ne zbog same konzole ili kontroverze koja je okružila Xbox One u mjesecima prije lansiranja, već zbog činjenice da je Microsoft svoju konzolu pustio na tržište tek 13 zemalja.

 

Osim uspjeha na polju hardvera, Sony je ostvario i sasvim solidnu prodaju igara – dosad je prodano njih 9,7 milijuna. Po izlasku konzole broj korisnika PS Plus usluge povećao se za čak 90% što nije nimalo neobično s obzirom da morate postati korisnik ukoliko želite igrati online modove.

 

Prema svemu sudeći, pred Sonyjem je vrlo dobra godina, a za nas ostale svakako zanimljiva s obzirom na borbu izmađu japanskog giganta i Microsofta.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije