http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

novi segin pokušaj

Pogledajte kako izgleda Alien: Isolation

isolation
Datum objave:
08.01.2014 06:10
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon što smo u protekloj godini doživjeli gorko razočaranje u vidu Colonial Marinesa, na vidiku je nova igra smještena u Alien setting

Iako je Colonial Marines stvarno fejl svemirskih razmjera, Sega i dalje drži prava na 'Alien' setting, pa ga namjerava iskoristiti što je više i bolje moguće. Ovoga puta su, na iznenađenje mnogih, za to angažirali The Creative Assembly, razvojni studio zaslužan za Total War franšizu. Da, znamo, pomalo neobičan izbor s obzirom da će 'Alien: Isolation' biti FPS, no barem se radi o velikom studiju s tradicijom.

 

Iz Sege kažu kako će ova FPS hororčina biti uvelike inspirirana gameplayem viđenim u BioShocku i Dishonoredu, a igrači će preuzeti ulogu kćeri slavne Ripley.

 

Alien: Isolation na tržištu bi se trebao pojaviti krajem ove godine i to na PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One platformama, a sada napokon možemo vidjeti i kako će izgledati u pokretu:

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije