http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PROJECT CHRISTINE

Razer predstavio revolucionarno desktop računalo

razer
Datum objave:
09.01.2014 08:35
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Novi projekt poznatog proizvođača gaming periferije i računala oduševljava svojom jednostavnošću, ali pitanje je hoće li se ikada pojaviti na tržištu

Razer ili volite ili mrzite. Mnogi se kunu u performanse njihove periferije, ali i pljuju na njihovu trajnost. Razer ovoga puta nije predstavio još jedan miš ili tipkovnicu već nevjerojatno modularno računalo namijenjeno, naravno, gamerima.

 

 

Kao što možete vidjeti, Project Christine, kako Razer zasad naziva ovaj projekt, sastoji se od svojevrsne kralješnice i pojedinačnih, horizontalnih dijelova. U svakome od njih nalazi se po jedna komponenta. Ukoliko želite dodati, maknuti ili zamijeniti neku komponentu, jednostavno je maknete i stavite drugu. Baš poput Lego kocaka.

 

 

Da stvar bude bolja, svaka od horizontalnih 'ladica' u kojima se nalaze komponente ima vlastito, tekuće hlađenje. Naravno, ima tu još mnogo stvari koje zahtijevaju doradu, no stvar zasad izgleda stvarno obećavajuće.

 

Razer Project Christine još uvijek nema u planu pustiti na tržište, on je sada objelodanjen kako bi se vidjela reakcija igrača.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije