http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KUKU LELE

Shaq potvrdio rad na novom Shaq Fu

shaq fu
Datum objave:
09.01.2014 12:19
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iskreno, nadamo se kako Shaq govori istinu

Shaquile O'Neal, košarkaška legenda nedavno je u intervnjuu za GamerFitnation (da, ime je "super") potvrdio rad na novoj Shaq-Fu igri. U slučaju da ne znate što je uopće Shaq-Fu, radi se o prastaroj Amiga borilačkoj igri u kojoj je Shaq bio glavni lik. Zbog čega je Shaq uopće napravio tu igru? Zato jer je tijekom devedesetih upao u vrtlog komercijalizacije sportskih ličnosti. U njegovom slučaju nastale su akcijske serije, crtani film i naravno, video igra.

 

 

 

 

Na što će novi Shaq Fu ličiti, ne želimo znati. Samo primjera radi, bacite pogled na priloženi video u kojemu osobno možete posvjedočiti kako je izgledao Shaq Fu za Super Nintendo. Divotica. Makar između nas i vas, mislimo da Shaq trola.

 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije