http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DREAMFALL CHAPTERS

Pogledajte pola sata nastavka The Longest Journeya

dreamfall chapters
Datum objave:
09.01.2014 13:36
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Bacite pogled na jednu od najambicioznijih grafičkih avantura koje ćete igrati ove godine

The Longest Journey, jedna od najboljih point and click avantura ikada konačno dobiva nastavak. I zahvaljujući dobrim ljudima koji su video postavili na Youtube, upravo vi možete pogledati preko pola sata njegovog gameplaya. Dreamfall Chapters, Kickstarterom financirana igra donjeti će nastavak gore spomenutog kultnog naslova na PC računala. Ukoliko želite pogledati verziju sa autorovim komentarima, bacite pogled na sljedeći video.

 

 

 

 

Igrini autori, Red Thread Games, dolaze iz Osloa, a na čelu im je Ragnar Tørnquist, autor originalnog Longest Journeya. Dreamfall Chapters dolazi na PC računala i najavljen je za kraj ove godine.

 

 

Bez komentara ovog puta

 

Službeni trailer

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije