http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FIRST PERSON PUZZLER

Impresivna slagalica koja propitkuje vašu perspektivu

pillow Castle
Datum objave:
09.01.2014 14:06
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ovo je eksperimentalni naslov koji jedva čekamo zaigrati

First Person Puzzler je nezavisni studentski projekt tima pod imenom Pillow Castle stacioniranog u Centru za tehnologije zabave na fakultetu Carnegie Mellon i nevjerojatno je impresivan. Zašto, zato jer se igra sa konceptom prisiljene perspektive na vrlo intrigantne i maštovite načine. U slučaju da ne znate što je prisiljena perspektiva, to je optički trik zbog kojeg predmeti na slikama i vašoj okolini općenito izgledaju veće ili manje nego što to zapravo jesu.

 

 

 

 

Zbog poigravanja sa ovim konceptom, First Person Puzzler je bolesno psihodeličan. Toliko, dapače, da jedva čekamo dograbiti igrivu verziju. U međuvremenu, nadamo se kako nam nećete zamjeriti ako nastavimo gledati ovaj video po peti put za redom.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije