http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TWITCH.TV

Gledajte munjevito završavanje igara - uživo

pokemon
Datum objave:
11.01.2014 07:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Munjevito ili brzo je blagi termin za neke vrhunske igrače koje sljedeća dva dana možete gledati na Twitch.tv-u

Ako ste ikada mislili kako igre u zadnje vrijeme traju dosta kratko, pogledajte na ove likove. Oni, za razliku od većine, nastoje završavati igre čim brže. I što je najbolje, tijekom iduća dva dana imati ćete priliku vidjeti čitavu gomilu popularnih igara, te njihove respektabilne završetke, u rokovima kraćima od 40 minuta. Ovogodišnji AGDQ, odnosno Awesome Games Done Quick je polu-humanitarni event u kojem izvrsni igrači uživo završavaju popularne igre. I što je najbolje, sve možete pratiti na Twitch.TV-u.

 

Dnevni raspored možete pronaći ovdje, a sam kanal posjetite jednostavnim klikom na ovaj link ili jednostavno gledajte čitavu stvar ovdje.

 

Watch live video from SpeedDemosArchiveSDA on www.twitch.tv

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije