http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TREBA NAM JOŠ LJUDI, KAPETANE!

Capcom: "Izrada igara za PS4 i Xbox One traje osam do deset puta duže"

capcom1
Datum objave:
12.01.2014 08:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Rad na igrama budućnosti možda bi mogao biti malo duži nego što je itko očekivao...kaže Capcom

Mislite da je posao potreban za završavanje projekta za PS3 bio dulji u odnosu na onaj za PlayStation 2? Čekajte samo dok pročitate o tome što Capcom misli o usporedbi prijašnje konzole sa PS4. Makar su odlučili koristiti novi engine za razvoj igara na nedavno izašlim platformama, računica vremena uloženog u njihov razvoj nije optimistična. Zapravo, poprilično je zabrinjavajuća.

 

 

Na ovome smo radili od 1984.
 

 

Naime, rad na igrama koje ćemo igrati na PS4 i Xbox One je osam do deset puta dulje nego na prijašnjoj generaciji. Ovo, dakako, dolazi iz Capcoma. Drugi razvojni timovi možda imaju drukčiju priču, međutim, gledano iz perspektive ovoj japanskog veterana, rekli bismo da ćemo na igre nove generacije možda morati čekati maaaaalo (čitaj: puno) duže. Bedovi, a? Ako želite pročitati više o tematici, bacite pogled na originalni članak objavljen na CraveOnlineu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije