http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LOKALNI TALENT

Igra ASTROIDS: Space game of the year izgleda odlično, a nastala je u susjedstvu

Asteroids-Space-game-of-the-year
Datum objave:
12.01.2014 12:18
Autor: Boris Radošević
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte na kakvom retro projektu rade developeri iz našeg susjedstva

Vjerujemo da nema nitko od gamera tko se ne sjeća legandarne igre Asteroids. Svjetlo dana ugledala je davne 1979. godine, a sada doživljava modernu reinkarnaciju u vidu igre naziva ASTEROIDS: Space game of the year.

 

Princip igre ostao je gotovo nepromijenjen u novoj verziji Asteroida – potrebno je letjelicom upucati sve što vam se nađe na putu, pazeći pritom da se ne sudarite s nekim od okolnih nebeskih tijela. Nova verzija igre, ASTEROIDS: Space game of the year, donosi 3D sučelje te, prema riječima tvoraca igre, neizmjerne sate zabave.

 

Odgovorni za igru ASTEROIDS: Space game of the year su srpski programerski studio Industry Entertainment koji su nam kratko izjavili:

 

‘Uz najbolju grafiku, to je letelica sa laserima, raketama i ostalim naoružanjem u borbi u dubokom svemiru. Braneći se od asteroida koji lete svud unaokolo, igrač mora da pazi i na eksplozije, delove asteroida koji se razlete i druge svemirske letelice. Igrač se oslanja na pokretljivost, brzinu, kontrole i razorno naoružanje svemiraskog broda kojim upravlja kao i gravitacioni štit.’

 

Pogledajte i trailer za igru ASTEROIDS: Space game of the year.

 

 

 

Kada se krajem ove godine pojavi na tržištu ASTEROIDS: Space game of the year bit će dostupna svim vlasnicima Windows računala, a moći će se preuzeti sa službenih stranica igre ili preko platforme Steam.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije