http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

dogovor s microsoftom

Blistava budućnost za State of Decay

sod
Datum objave:
13.01.2014 07:15
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Studio zaslužan za jedan od najuspješnijih naslova u protekloj godini dogovorio je višegodišnju suradnju s Microsoftom

State of Decay nezavisni je naslov koji se na tržištu pojavio kao ekskluziva za Xbox 360 i pokupio brojne pozitivne kritike i reakcije, kako gamera, tako i struke. Dapače, igra je srušila i nekoliko rekorda na Xbox Live-u. Nije ni čudo što se stoga pročulo za Undead Labs, donedavno anonimni razvojni studio.

 

Njegov osnivač Jeff Strain na stranicama studija objavio je da se za State of Decay 'događaju velike stvari'. Nije tajna da je State of Decay, interno poznat kao 'Class 3' zapravo priprema terena za MMO (Class 4) smješten u isti setting, a možda i pod istim imenom.

 

Strain se zahvalio i igračima 'bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće'. Tako i ova priča ima lijep završetak, ali i nastavak i to – prema svemu sudeći – na Microsoftovim platformama.

 

Inače, State of Decay se u međuvremenu pojavio i na PC platformi, pa ga mogu zaigrati i svi vlasnici osobnih računica.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije