http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

onslaught

Prvi DLC za CoD: Ghosts već krajem ovog mjeseca

ghosts
Datum objave:
13.01.2014 06:19
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Od nekoliko dodatnih sadržaja planiranih za novi Call of Duty, prvi od njih na tržištu bi se trebao pojaviti već ovoga mjeseca

Call of Duty: Ghosts na tržištu se pojavio u studenom prošle godine i naišao na miješane, ali većinom pozitivne reakcije. Posebne pohvale ovoga su puta upućene singleplayer kampanji koje se često nisu iskazale u ovoj franšizi.

 

Kao i svaki Call of Duty, i 'Ghosts' će dobiti cijeli niz dodatnih sadržaja, a prvi od njih na tržištu bi se trebao pojaviti već ovoga mjeseca, tj. 28. siječnja. DLC pod imenom 'Onslaught' trebao bi donijeti četiri nove mape (Fog, Bayview, Containment, Ignition) i dva nova oružja.

 

Ove informacije nisu službene, ali su zabilježene na navodno službenom promo posteru.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije