http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GET EVEN

Ne, nećete povjerovati da je ovo videoigra

Get_Even__6_-pc-games
Datum objave:
13.01.2014 08:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte na što će ličiti hiper-realistične igre budućnosti

Mislite da ste vidjeli next gen? Smatrate li da igre koje su izašle na novoj generaciji konzola predstavljaju otprilike vrh onoga što trenutno dostupne platforme mogu izgurati? Pripremite se da promijenite mišljenje, jer Get Even, Farm 51-ov hibrid single-playera i multiplayera predstavlja putanju prema kojoj će se ultra-realizam u igrama kretati.

 

 

 

 

Zahvaljujući interesatnoj tehnologiji pod imenom enviromental scan, gore spomenuti poljski studio uspio je skenirati prave prostorije i rekreirati ih u 3D-u. U priloženom videu moguće je vidjeti ovaj moćni alatu u akciji. I prije nego što nam postavite pitanje - ne, ovo nije prava prostorija. Na sveopću žalost, Get Even se na tržištu neće pojaviti prije iduće godine, što je, pretpostavljamo, dovoljan razlog da više nego impresivne trailere pogledate bar još jednom. Igra je najavljena za PC, Xbox One i PlayStation 4 platforme.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije