http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STRAVA I UŽAS

Playstation Plus: Outlast PS4 će ove veljače biti besplatan

OUTLAST
Datum objave:
14.01.2014 00:41
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Vlasnici nove generacije PlayStation konzole ove veljače moći će uz Outlast puniti gaće - besplatno

Iznimno popularni survival horror Outlast uveseljavati će vlasnike PlayStationa 4 idućeg mjeseca. I to ne zato jer će ga svi kupiti, nego zato jer je službeno objavljen kako dio ponude besplatnih naslova koje ovaj servis već tradicionalno nudi.

 

 

Bit' će punih gaća...
 

 

Ako se smatrate dovoljno hrabrima da kročite u ludnicu punu manijaka koji su se spremni zavući pod krevet samo da vas ugrabe svojim kvrgavim rukicama, a nećkate se oko 365 kuna koliko košta godina članstva na Sonyevom online servisu, ovo bi bio dobar trenutak da razmislite o investiciji. Uostalom, sve igre koje se nude, a besplatne su - dobile su preko 70 na metacriticu. Win-win, rekli bi Englezi. Ovo se podrazumijeva, dakako, ako do tada "ubodete" PS4.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije