http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVE SNIMKE GAMEPLAYA

Project Cars toliko je realističan da ubija

Project Cars
Datum objave:
15.01.2014 08:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte sav glamur i realizam koji ćete iskusiti jednog dana kada konačno pokrenete Project Cars

Project Cars nadolazeća je auto-simulacija koja će zasjati na PC-u, Wii U, Xboxu One i PlayStationu 4. Kao što to obično i biva sa simulacijama vožnje, grafika u ovoj igri potvrđeno uzrokuje čuđenje i divljenje. Do te mjere da je kod nekih pojedinaca bila i smrtonosna, kao što se može vidjeti iz priloženog videa.

 

Tajni dokument koji prikazuje što se desilo pri prvom javnom prikazivanju Project Cars.

 

 

Nedavno osvanuli videi dodatno potvrđuju kako se radi o jednoj od najljepših i najrealističnijih vozačkih igara na tržištu. Napomenimo samo kako je jedan od priloga u 4K razlučivosti, što će, uvjereni smo, totalno oduševiti vas dvojicu koji imate monitore koji tu rezoluciju mogu prikazivati. Inače, Project Cars najavljen je za kraj ove godine, pa predlažemo malo strpljenja.

 

 

Pogledajte samo vi tu realističnu fiziku!
 

 

 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije