http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA PO DOMA

Igranje na pet ekrana? Izvedivo uz Radeon R9 290X

thief1
Datum objave:
15.01.2014 10:47
Autor: Gadgeterija
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sljedeći put kada vam onaj bogatun preko puta kaže da pokreće igru na tri monitora, pošaljite mu ovaj članak i recite da to imate na WC-u

Švedski Webhallen je u suradnji s AMD-om na prostoru CES 2014 osim vlastitog Steam Machine računala predstavio i onaj koji uključuje AMD Radeon R9 290X grafičku karticu. Kako bi demonstrirali njene mogućnosti, na računalo je spojeno pet ekrana na kojima se moglo igrati igre poput novog Thiefa (riječ je o svojevrsnom rebootu naslova).

 

Ostatak komponenti u računalu se vrti oko AMD A10-7850K, 8GB DDR3 radne memorije i 120GB SSD-a. Kako je sve skupa izgledalo moguće je vidjeti u SlashGearovom videu te fotografijama:

 

 

Slashgear 

Slashgear 

 

 

Sami naslov Thief stiže kasnije ove godine, a dok je jasno optimiziran za AMD komponente – a posebno grafičku jedinicu, ne treba sumnjati da će biti dostupan i više no igriv za ostale high-end strojeve.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije