http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LOŠE VIJESTI

DriveClub ponovno odgođen, ne izlazi paralelno sa japanskim PlayStationom 4

DRIVECLUB
Datum objave:
16.01.2014 12:17
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedan od atraktivnijih vozačkih naslova sezone će izgleda malo kasniti

Driveclub, vizualno atraktivni naslov koji smo trebali igrati još u doba službenog izlaska PlayStationa 4 ponovno je odgođen. Prema vijestima iz Japana, ovaj next gen naslov neće izaći paralelno ni sa japanskim službenim datumom izlaska PS4, a to je 22. veljače. Službeni datum izlaska, napominjemo, nije poznat niti za zapadno tržište gdje igra nosi čuveni Q1 2014. status.

 

 

 

 

Prema Shuhei Yoshidi iz Sonya, tim iza ove ambiciozne društvenom mrežom inspirirane utrke radi dan i noć da igru usavrši. Također je siguran da će igra jednog dana kada izađe nadmašiti vaša očekivanja. Za kraj recimo samo kako odgoda izlaska igre u Japanu možda neće utjecati na njenu objavu u zapadnim zemljama.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije