http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK LEGENDE

Baldur's Gate 2 dostupan i na iPad uređajima

bg2
Datum objave:
17.01.2014 10:07
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
'Enhanced Edition' je napokon stigao i na iPad tablete, a uskoro ga možemo očekivati i na Android uređajima

Remasterirano i poboljšano izdanje možda i najkultnijeg RPG-a u povijesti gaminga od danas mogu zaigrati i svi vlasnici iPad tableta. Dovoljno je uputiti se na App Store i iskeširati nešto više od desetak funti.

 

Baldur's Gate 2: Enhanced Edition sadrži Shadows of Amn kampanju, ali i dodatke Throne of Bhaal, Fist of the Fallen, Unbound, A Shadow's Life, In Defense of the Wild, The Black Pits 2: Gladiators of Thay i Gallery of Heroes 2: Keiren Yanner.

 

S obzirom da je igra remasterirana te kao takva podržava mnogo veće razlučivosti, ima widescreen support, obnovljeni artwork i poboljšani gameplay, gorenavedena cijena zaista je prava sitnica.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije