http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ALIENWARE STEAM MACHINE

Kućna PC konzola koja će konkurirati Xboxu One

steam machine
Datum objave:
18.01.2014 08:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Stiže li iz Alienwarea alternativa modernoj konzoli?

Alienware, tvrtka poznata po iznimno jakim i skupim konfiguracijama nedavno je ušla u krug kompanija koje će proizvoditi Steam Machine konzole. Njihova verzija koja izgleda elegantno i moćno nešto je što bi trebalo izravno konkurirati na tržištu popularnih konzola. Prema riječima njegovog tvorca, Alienware Steam Machine biti će apsolutno nevjerojatna konkurencija Xbox platformi iz dva jednostavna razloga.

 

Alienware

 

Prvo, njegova cijena biti će u rangu Xbonea koji u EU košta oko četiri tisuće kuna. S obzirom na hardver koji ćete dobiti u Alienware Steam Machineu, kao i raspon igara koje će biti dostupne u samom startu, ova konzola trebala bi biti puno povoljnija od konkurencije. Pod ovime, očigledno, ne misle na cijenu, s obzirom da će Alienwareova konfiguracija koštati otprilike kao i prosječan Xbox One.

 

"Komponente koje dobivate u našem Steam Machineu ne možete dobiti jeftinije ako ih kupujete zasebno" tvrdi Bryan De Zayas, šef marketinga Alienware Steam Machinea.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije