http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NINTENDO KAŽE NE

Super Mario ipak neće doći na mobitele

super mario
Datum objave:
21.01.2014 12:11
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Super Mario, izgleda, neće tako skoro preskočiti na prijenosne smart platforme.

Satoru Iwata, predsjednik Nintenda donjeo je presudnu izjavu koja će zapečatiti ideje o selidbi jedne od najvećih arkadnih franšiza na alternativne platforme. Super Mario, tradicionalni Nintendov naslov, makar se tako šuškalo, neće prelaziti na mobilne platforme. Ove pretpostavke počele su kružiti među gamerima nakon objave katastrofalnih rezultata koji su zadesili ovu poznatu japansku firmu usljed vrlo slabe prodaje njihove konzole Wii U.

 

 

Nikada na smartphoneu, kaže Nintendo...
 

 

"Super Mario neće prelaziti na smartphoneove - stvari nisu toliko jednostavne", tvrdi Iwata

 

Podsjetimo se da je zahvaljujući gore spomenutom Wii U fijasku Nintendo smanjio očekivani broj prodanih konzola sa preko 9 milijuna na svega 2,8 milijuna.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije