http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VJEČITO PITANJE ODGOVENO U KRATKOM FILMU

Mogu li vas videoigre učiniti pametnijima?

xbox360_eksplozija
Datum objave:
21.01.2014 12:48
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Saznajte je li je moguće postati pametnijim zahvaljujući (među ostalim) Call of Dutyu

Jesu li igre nešto od čega možete beneficirati? Polje koje se ne svodi samo na bezumnu zabavu i višesatno pražnjenje šaržera u virtualne neprijatelje? Youtube kanal ASAPscience napravio je četverominutni video u kojem objašnjava koliko zapravo igre mogu pomoći u svakodnevnom životu. Pod uvjetom da niste podrumska krtica koja po čitav božji dan igra igre i proviruje na površinu samo ako ga bolja polovica/majka/pas doslvce ne odvlače na ručak.

 

Prema njihovoj teoriji, umjereno igranje akcijskih igara povećava razinu koncentracije - što je u svakodnevnoj primjeni dosta dobar alat. Kako biste saznali što je dobro kod videoigara a što loše, te kako svoj mozak možete istrenirati da postane supermozak zahvaljujući vašem omiljenom FPS-u, bacite pogled na priloženi video.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije