http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HEARTHSTONE: HEROES OF WARCRAFT

Zarazna Blizzardova kartaška igra uskoro dostupna svakome

Hearthstone artwork
Datum objave:
22.01.2014 11:21
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Hearthstone, čuvena Blizzardova kartaška igra od danas je u službenoj otvorenoj beti

Hearthstone, prva u nizu Blizzardovih besplatnih igara jučer navečer je na sjevernoameričkim teritorijima službeno ušla u otvorenu betu. Ovo, naravno, znači da EU, to jest mi, dolazimo na red za nekoliko dana. Smještena u svijet World of Warcrafta, ova kartaška igra napravljena je da se svidi hardcore i prosječnim igračima - prije svega zahvaljujući svojoj jednostavnosti, kompaktnosti i humoru. Naravno, ako želite, u igru možete investirati kupovanjem boostera (paketića karata), makar to nije nužno. Naime, prema statistici, 40% najboljih igrača na svijetu nije do dana današnjeg na igru potrošilo niti jednu kunu.

 

 

 

 

Ako nas pitate, igra je zarazna k'o sam vrag. Stoga, ako ste imalo zainteresirani za CCG-ove (collectable card gameove) i igra vam se nešto zabavno i besplatno, Hearthstone je bez ikakve sumnje dosta dobar izbor. Igru ćete moći downloadati preko svojeg Battle.net računa.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije