http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BILO JE I VRIJEME

Lionhead radi na nečemu što nije 'Fable'

fable 3 videoigre
Datum objave:
22.01.2014 12:06
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nekada svestrani i perspektivni studio s Fable franšizom se s vremenom utopio u moru sivila. Sada napokon, kažu, rade na nečemu što se neće odazivati na ime 'Fable'

Lionhead Studios osnovan je još 1996. godine i već prvim naslovom – Black & Whiteom – osvojio gamersku populaciju. Nakon toga su izdali i vrlo inovativni 'The Movies', a dogodio se i prvi Fable. I nakon toga samo Fable, Fable, Fable.

 

Vjerujemo da je većina obožavatelja opusa ovog studija bila sretna kad je Peter Molyneux napokon prošle godine napustio studio i osnovao novi. Možda je i to nagnalo ostatak ekipe da se riješi Fable franšize i napokon počne raditi na nečemu novom.

 

'Radimo na drugim i drugačijim projektima o kojima još ne mogu reći ništa osim toga da neće imati nikakve veze s Fableom.', izjavio je John Needham za Eurogamer.

 

Njegove riječi potvrdio je i producent Stuart Whyte koji kaže da Lionhead 'nije samo Fable studio' i da se trenutno fokusiraju na stvari nevezane za Fable.

 

Zasad posljednji Fable naslov na tržištu bi se trebao pojaviti 4. veljače i to pod imenom 'Fable Anniversary'. Radi se o kolekciji Fable igara koja će se, naravno, pojaviti kao ekskluziva za Xbox 360.  

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije