http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FESTIVAL MOZGOVA

Candy Crush Saga tuži The Banner Sagu

Candy Crush Saga
Datum objave:
22.01.2014 13:45
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Autori popularne slagalice odlučili su tužiti autore strateškog RPG-a zbog - krađe imena

King.com, kompanija iza neopisivo popularne Candy Crush Sage odlučila je podići tužbu protiv Stoic Studiosa, firme odgovorne za nedavno izašlu Banner Sagu - taktički RPG stare škole koji smo, eto ti ga vraže, recenzirali prošlog petka.

 

 

 

 

Uglavnom, kao što ste i sami zaključili, pravni spor se vodi oko riječi Saga koji King.com nevoljko gleda u naslovu svoje ljute konkurencije (!?). U slučaju da mislite kako se šalimo, slobodno bacite pogled na kopiju pravnog dokumenta. Da, ovi luđaci su zaista odlučili tužiti Stoic!

 

Kotaku 

Kotaku 

 

 

Uglavnom, u slučaju da vam nije kristalno jasno kakve igre se ovdje uspoređuju, obratite pažnju na priloženi Candy Crush Saga trailer.

 

 

Kako su ih samo pokrali ovi iz Stoica...

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije