http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

gdje ima dima...

PC verzija GTA V osvanula na Amazonu

gtav_3
Datum objave:
23.01.2014 06:47
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iako se Rockstar i dalje pravi lud po pitanju PC verzije najnovijeg dijela Grand Theft Auto franšize, glasine o njoj su sve uvjerljivije

U nekoliko proteklih mjeseci i AMD i Nvidia su u kodu vlastitih grafičkih drivera spominjali PC verziju Grand Theft Auta V. Rockstar pak odbija komentirati takve događaje i možemo se prisjetiti tek jedne njihove izjave kad je PC verzija u pitanju, a kad su prije nekoliko mjeseci ukratko spomenuli da još uvijek razmišljaju o verzijama za PC i Wii U.

 

Iako će se ona za Wii U vrlo teško realizirati s obzirom na slabu prodaju konzole, PC verzija je sasvim realna mogućnost.

 

Lavini glasina pridružio se i Amazon čije su francuske i njemačke verzije na svojim stranicama u ponudu stavile upravo PC verziju GTA V. Francuska ju je već, naravno, povukla, no ne bi ovo bilo prvi put da se Amazon 'izlane' o nekom još nenajavljenom proizvodu.

 

Eurogamer pak prenosi informacije navodnih izvora iz same industrije da bi se izlazak PC verzije mogao dogoditi već do kraja ožujka ove godine… Uglavnom, ne preostaje nam ništa drugo osim – čekanja.

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije