http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

uskoro preko milje

Capcom zadovoljan uspjehom Dead Risinga 3

dead_rising_3_game-wide
Datum objave:
23.01.2014 07:51
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Capcom je u trgovine diljem svijeta odaslao milijun kopija Xbox One ekskluzive i na tragu je ostvarenja očekivane prodaje

Do kraja 2013. godine Capcom je u prodaju distribuirao milijun primjeraka Dead Risinga 3 i kada ih rasproda cijela franšiza fino će se zaokružiti na ukupno sedam milijuna prodanih primjeraka. Japanska izdavačka kuća po lansiranju Xbox One ekskluzive objavila je da očekuje da će do ožujka 2014. godine prodati 1,2 milijuna primjeraka i sada je na najboljem putu da to i ostvari.

 

 

Inače, ove vijesti dolaze u sjeni objave novog DLC-a i patcha koji zajedno teže – pazite sad – 13GB. Da, dobro ste pročitali. Većina igara danas ne teži ni približno toliko. Na sreću, patch ispravlja neke probleme s framerateom koji je ionako upitan – unatoč tomu što se igra 'vrti' u 720p razlučivosti, framerate je limitiran na samo 30 sličica u sekundi.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije