http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TEŠKE RIJEČI

Izvor unutar EA: "Wii U je za djecu"

EA
Datum objave:
23.01.2014 13:23
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
EA-ov hladni odnos prema Nintendu i njihovoj Wii U platformi nije ništa u usporedbi sa teškim riječima koje joj je, navodno, nedavno uputio

Electronic Artsova podrška za propalu Nintendovu "polu-next-gen" konzolu slabila je od same objave platforme. U početku su sve rješavali diplomatksim odgađanjem i odnosom u rukavicama. Sada, u trenu kada je Nintendo praktički na koljenima, neimenovani (tko bi rekao) izvor iz EA rekao je IGR-u kako pravi razlog ne leži u konzolinom hardveru.

 

"Nintendo je za nas bio mrtav praktički u samom startu."


“Pretvorio se u dječju platformu, a mi u principu ne radimo igre za klince. Ista stvar bila je i sa drugim brendovima. Čak i Wii U verzija Mass Effecta, oko kojeg smo se poprilično potrudili, nikada nije urodila plodom. EA je, kao i Activision, usredotočen isključivo na naslove koji imaju potencijal da postanu velike franšize."

 

Kao što i izvorni članak navodi, gore spomenuta izjava baš i ne drži vodu. EA je, naime, poprilično duboko u izradi igara za malu djecu (pod time ne mislimo na Battlefield, makar bi smo mogli, hehe). Hasbro Family Game Night, Plants vs Zombies i čak 22 druga Wii naslova popunjavaju ponudu koja izravno cilja na mališane. S obzirom da gore navedena izjava nije službena, rekli bismo da EA baš i nije spreman spaliti sve svoje Nintendo mostove.

 

 

Tako je...EA nikada nije radio Wii igre za djecu

 

Sve o temi:
EA

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije