http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ne štedi se

Impresivna glumačka postava u TES Online

tesonlinefirstscreen
Datum objave:
24.01.2014 07:28
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Bethesda je objavila popis glumaca koji će posuđivati svoje glasove najbitnijim likovima u nadolazećem MMO-u

Oko The Elder Scrolls Online MMO-a od prvog dana otvaraju se brojne kontroverze što nije neobično, posebno nakon krize koja je nastupila u žanru fijaskom The Old Republica i tihim uspjehom Guild Wars 2. To ipak nije pokolebalo Bethesdu koja u projekt nastavlja ulagati ogroman novac što će biti itekako vidljivo i na glumačkoj postavi.

 

Tako su zasad na projektu angažirani Kate Beckinsale, Bill Nighty, John Cleese, Michael Gambon, Alfred Molina, Malcolm McDowell, ali i Jennifer Hale koje se sjećamo kao FemShepa iz Mass Effect trilogije.

 

 

Inače, izlazak TES Online-a možda je i bliži no što očekujete – igra će se na Windows i OS X platformama pojaviti u travnju ove godine te dva mjeseca kasnije i na PlayStationu 4 te Xbox One-u.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije