http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEXT CAR GAME

Ovakvo mljevenje virtualnih automobila jednostavno morate vidjeti

next-car-game
Datum objave:
27.01.2014 00:38
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iskusite svu čaroliju koju virtualni serijski sudar u novom Next Car Gameu može stvoriti

Postoji nešto čarobno u virtualnom sudaranju automobila. Zapravo, zapanjujuće suprotno promatranju pravih sudara od kojih nam se često diže kosa na glavi. Virtualno razbijanje sportskih automobila budi ono najgore u nama - poput razmišljanja o tome koliko zapravo grozan udes možemo napraviti i koliko daleko možemo izbiti šofer šajbu ovom debilu koji prema nama upravo juri sa preko 80 na sat. Next Car Game (radni naslov), Bugbearova nova trkaća igra izgleda toliko dobro u ranoj verziji da ne želimo ni zamišljati kako će sve letiti u vražju mater kada konačno i izađe.

 

 

 

 

Dostupan putem igrine službene stranice i Steam early accessa, ovaj naslov predstavlja evolucijski korak naprijed koncepta dobro isprobanog u čuvenom Flatoutu (minus, naravno, letećih vozača). Kotaku je nedavno objavio i presmiješan dokumentarni video o okrutnosti ove igre koji je, što je zapravo najbolje, sniman "usporeno". Tijekom nekoliko minuta igre vidjeti ćete koliko zapravo detaljno sudari u ovom naslovu izgledaju. Ako konačni proizvod bude upola bolji od trenutno dostupne rane alfe, već se vidimo kako bacamo novce u ekran. Uglavnom, ne gubite vrijeme već se zavalite u stolac, stavite kacigu na glavu i uživajte u destrukciji.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije