http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OPRAVDANA INVESTICIJA, KAŽU

Respawn u obrani Titanfalla: "Radi se o punokrvnom naslovu"

titanfall art
Datum objave:
27.01.2014 00:38
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Autori jedne od najiščekivanijih pucačina 2014. obratili su se znatiželjnim fanovima

Nakon službene objave o smanjenom broju igrača u prosječnom meču za više igrača, te činjenice da igra zapravo nema mod za jednog igrača, mnogi su se zapitali da li je Titanfall igra koja zaslužuje vaših šezdeset eura. Respawn Entertainment tvrdi da jest, te kako ćete kada izađe shvatiti koliko je zapravo dobra. Večina poricanja "podvaljivanja multiplayer igre" desilo se putem Respawnovog službenog twittera. Također smo saznali i detalje vezane uz igrinu distribuciju, kao i prisutnosti "split screen" moda (kojeg neće biti).

 

P: "s obzirom da je Titanfall igra isključivo za igru u više igrača, ima li smisla da košta šezdeset dolara? Ona je i dalje cjelovita igra?"

O: "Da, Titanfall je cjelovita igra."

 

P: "Hoće li Titanfall biti dostupan kao digitalni download za Xbox One?"

O: "Da."

 

Za one koji još ne znaju, igra bi trebala izaći već 11. 3. na Xboxu One, PC-u i Xboxu 360. Zanimljiva stvar vezana uz igrin razvoj je da na Xbox 360 verziji ne radi Respawn, već njihov sestrinjski studio. Nalazite li se i vi među igrinim prvim kupcima?

 

 

Titanfall u akciji

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije