http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

u sljedećih 6 mjeseci

Veliki planovi za DayZ

DayZ
Datum objave:
27.01.2014 08:46
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kreator DayZ-a otkrio je što sve očekuje poklonike jednog od trenutno najvećih multiplayer hitova na gaming sceni

Nekada popularni mod za ARMA-u, a sada standalone projekt u razvoju, DayZ je trenutno u alpha fazi i već ima tisuće poklonika diljem svijeta koji su pritom i vrlo domišljati u iskazivanju okrutnosti.

 

Njih će pa sigurno razveseliti planovi koje Dean Hall ima za budućnost projekta. U AMA sessionu na Reddito Hall je otkrio da igrači u sljedećih šest mjeseci mogu očekivati vozila, mogućnost kampiranja i lova, ali i gradnju baza. Uza sve to, Bohemia Interactive će izbacivati eksperimentalne patcheve kako bi vidjeli reakciju igrača na neke implementacije, ali i kako će općeniti patchevi početi izlaziti regularno jednom mjesečno.

 

Datum izlaska finalne verzije još nije određen i on će najvjerojatnije ovisiti o razvoju cijele priče i reakcijama igrača. Ipak, to vas ni najmanje ne sprječava da igru isporbate već dana jer vas unatoč alpha fazi očekuje puno zabave.

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije