http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BOLJI FRAMERATE

Tomb Raider: Definitive Edition bolji na PlayStationu 4?

tr
Datum objave:
27.01.2014 08:50
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nova i poboljšana verzija velikog prošlogodišnjeg hita uskoro dolazi na next-gen konzole i čini se kako će na kraju nešto bolje iskustvo igranja imati vlasnici PlayStationa 4

'Definitive Edition' izdanje Tomb Raider na tržištu bi se trebalo pojaviti u petak. Osim novog lica Lare Croft i svih dosad objavljenih DLC sadržaja, to će izdanje imati i značajno bolju grafiku nego PlayStation 3 ili pak Xbox 360.

 

Square Enix najavio je da se na obje next-gen konzole može očekivati identično iskustvo igranja, no, čini se, to ipak nije 100% točna informacija. Naime, na prilagodbi igre za PS4 radi studio 'Nexxes', ekipa koja je izvornu verziju igre prilagođavala za PS3 i PC i koji su isti posao obavljali s Deus Ex: Human Revolution. S druge strane, 'Definitive Edition' za Xbox One prilagođava studio s mnogo manjim iskustvom portanja – United Front Games.

 

Uza to, predstavnik Square Enixa objavio je da je njima glavni cilj bio na obje platforme dobiti razlučivost od 1080p i framerate od 30 sličica u sekundi. I to će tako zaista i biti – na Microsoftovoj konzoli. Vlasnici PlayStationa 4 moći će pak uživati u identičnoj razlučivosti i framerateu od 60 sličica u sekundi.

 

Iako to ne bi trebalo ni najmanje utjecati na iskustvo gaminga na Xbox One-u, ovo je još jedan pokazatelj da se unutar Sonyjeve konzole nalazi značajno snažniji hardver.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije