http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

love is in the air

Titanfall beta počinje na Valentinovo?

titanfall-1920x1080
Datum objave:
28.01.2014 10:19
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sve je izvjesnije da će beta testiranje nadolazećeg FPS-a započeti već u veljači i to na dvije od tri platforme na kojima će se pojaviti finalna verzija igre

Titanfall je ovih dana usred nove kontroverze i to zbog toga jer se igrači pitaju je li moguće da igra zaista vrijedi 60-ak dolara s obzirom da neće imati singleplayer kampanju i da je smanjen broj igrača koji će moći sudjelovati u mečevima, s obzirom na prvotno objavljene brojke.

 

Bilo kako bilo, Titanfall je uz Destiny i dalje najisčekivaniji multiplayer FPS koji će moći zaigrati svi vlasnici PC, Xbox One i Xbox 360 platformi. Vince Zampella, jedan od osnivača Respawna na Twitteru je potvrdio beta testiranje za PC i Xbox One nakon čega ostaje nejasno hoće li ga biti i za Xbox 360.

 

Nažalost, on nije želio otkriti datum početka testiranja, ali na internetu su se pojavili navodno vjerodostojni materijali na kojima stoji da testiranje počinje 14. veljače.

 

 

Hoće li to zaista biti tako, saznati ćemo vrlo, vrlo uskoro.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije