http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

EVE ONLINE

Kako je rat počeo zbog režija

eve online mmo
Datum objave:
29.01.2014 14:16
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedan od najvećih EVE sukoba u posljednje vrijeme odvija se zbog neplaćene stanarine!

Makar nemamo pretjeranu sklonost pokrivati intrige i političke makinacije koje se dešavaju u EVE onlineu, najnovija svinjarija toliko podsjeća na naše prilike da nam je bez problema odvukla pažnju. Naime, jedan od najvećih nedavnih sukoba u EvE-u započet je zbog  - neplaćenih režija. Glavni akter ove priče je kompanija pod imenom Nulli koja je dobro branjenu svemirsku stanicu krcatu resursima iznajmljivala svojim kolegama iz PL korporacije. Problemčić je nastao u trenu kada je ta ista kompanija zaboravila platiti režije odnosno stanarinu na stanici, čime je čitava stvar postala neutralna. Naravno, nedugo nakon toga ruska korporacija RUS i njihovi kolege zauzeli su stanicu i preuzeli sve resurse koji su se na njoj nalazili. Da...PL i Nulli su izgubili neopisivu količinu novca i sirovina.

 

 

Mirovni pregovori u EvE-u idu bolje nego ikad

 

 

Uglavnom, da skratimo priču i premotamo malo prema naprijed, trenutno se za stanicu vodi rat epskih proporcija. Procjena je da flote u protuvrijednosti od oko 116 tisuća dolara trenutno međusobno poništavaju u nadi kako će preuzeti stanicu, s time da u sukobu sudjeluju čak četiri ogromne korporacije. Broj pilota koji pridonose ovom košmaru nadmašuje 2000 i sukobu se doslovce ne vidi kraj. Pouka ove priče? Platite stanarinu ili će vam se u stan useliti Rusi. Upozoreni ste.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije