http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ubisoft se ugledao na doctor whoa

Assassin's Creedu ne nazire se kraj

black flag
Datum objave:
30.01.2014 09:00
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
U Ubisoftu kažu kako franšizu razvijaju prema modelu Doctora Whoa – na raspolaganju im je cijela povijest, zašto bi onda uopće i pomišljali na okončanje serijala?

Assassin's Creed igre postaju sve veće i opširnije, a Ubisoft ih unatoč tome uspijeva izbaciti na godišnjoj bazi. Iako je 'trojka' naišla na brojne negativne kritike, čini se da je 'Black Flag' franšizu odveo na stare staze slave, iako ni on nije bez problema.

 

I dok se mnogi pitaju gdje je kraj franšizi, Ubisoft o tome uopće ne razmišlja. To je još jednom potvrdio i Darvy McDevitt: 'Svaki dio priče može imati svoj završetakm ali s obzirom da nam je na raspolaganju cijela povijest, franšizu vidimo u obliku u kojoj se kroz godine razvijala i Doctor Who serija. Postoji toliko mogućnosti da jednostavno ne želimo definitivno završiti cijelu stvar, ali možemo imati završetke pojedinih priča.'

 

Svi obožavatelji franšize očito nemaju ni najmanji razlog za brigu. McDevitt je dodao i to da je 'Black Flag' zapravo mješavina serijala u obliku u kakvom je on postojao do danas i onoga kako će izgledati u budućnosti.

 

Naravno, o sljedećeoj igri o franšizi još se ne zna baš ništa, ali potpuno smo uvjereni da je ona već u razvoju.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije