http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOGOM BLU RAY

Dolazi nam bijeli Xbox One?

whitexboxone
Datum objave:
30.01.2014 12:14
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jeste li za novu Microsoftovu konzolu...samo u bijeloj varijanti?

Microsoftova bijela Xbox One konzola bila je samo trofej. Samo svetinja koju su mogli dotaknuti samo timovi koji su radili na Xbox One igrama. E, pa ne zadugo. Sudeći prema najnovijim glasinama koje od dolaze zabrinjavajuće blizine Microsoftu, ova ekskluzivna verzija Xboneta doći biti će dostupna već drugim krajem ove godine. Ostatak nabrojenih glasina uključuju i pad cijene same konzole na prihvatljivih četiri stotine eura. Ovo, naravno, Microsoft NIJE potvrdio, makar je do neke mjere očekivano.

 

 

 

 

Također, priča se kako će upravo ta jeftinija inačica Xboxa One također doći bez optičke jedinice. Ovo je inače, već stara priča o kojoj se raspravljalo još od vremena kada je konzola bila u fazi koncipiranja. Prema mnogim analitičarima, dostupnost svih naslova putem online servisa, kao i manjak potrebe za novim dijelovima uvelike bi olakšalo posao oko izrade, kao i cijenu same konzole. Hoće li ova bijela verzija doći bez Blu Raya, vidjeti ćemo. Sve što nas zanima je prihvatljivija i konkurentnija cijena. Mmmm, Xbox One za 400 eura...zvuči seksi.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije