http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MALO SA STRANE

Poštar krao video igre - igrao ih i preprodavao

poštar paket
Datum objave:
30.01.2014 15:47
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Podmukla, te lukava operacija američkog poštara-lopuže-gamera privedena je kraju

Makar nismo te (ne)sreće da se ovakvo što izroni na površinu u našim krajevima, u Americi je čak završilo na sudu. O čemu se radi? O poštaru koji već godinama "operira" na području Bostona i krade video igre koje su trebale stići vlasnicima. Prema lokalnome izvoru, James L. White, šezdesetosmogodišnjak, tijekom 2012. je sakupio preko dvjesto naslova, igrao ih i preprodavao kada su mu konačno dosadili.

 

 

Barem nije nešto poput ovoga...
 

 

 

Ovaj "briljantni" potez snalažljivog poštara nije prošao nezabilježen, te je s vremenom završio na sudu gdje je, među ostalim, dobio do 250,000 dolara kazne i pet godina u zatvoru. Makar naši poštari (nadamo se) nemaju takve tendencije, zanimalo bi nas kako bi se sličan slučaj regulirao u ovdašnjim krajevima.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije