http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MASA SVEGA

Zavirite u Diablo 3: Reaper of Souls collectors edition

d3dh
Datum objave:
30.01.2014 16:27
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Blizzard je ponovno odlučio razmaziti gamere koji na njihove igre "šibaju" više novca nego što trebaju

Blizzardova specijalna izdanja oduvijek hodaju po tankoj liniji između elegancije i megalomanije. Nadolazeći Reaper of Souls dodatak za Diablo 3 nastavlja upravo tu tradiciju. Njegov sadržaj je, kao što je i očekivano, bogat produkcijskim dnevnicima, specijalnim predmetima za igru, kao i posebnom knjigom sa malim ali slatkim dodatkom. Naime, artbook od Diablo 3: Reaper of Souls u sebi sadrži elemente koje ćete moći čitati pomoću Blizzardove aplikacije za iOS koja stranice i ilustracije pretvara u AR scene.

 

 

 

 

Kao što se dalo i očekivati, izdanje za sakupljače sadrži i predmete koje koristite unutar igre poput posebne "brendirane" opreme, jedinstvenih ljubimaca za Diablo 3 i World of Warcraft, kao i specijalne ikone za Starcraft 2. Što je najbolje od svega, ovo nije niti blizu čitavom sadržaju kutije koju možete i sami pogledati ovdje. Diablo 3: Reaper of Souls najavljen je za PC platformu (kasnije i za PS4), te je dostupan od 25. ožujka 2014.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije