http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HOĆE LI KUPCI ZAGRISTI?

Microsoft: “Reciklirajte svoj PS3 i dobivate popust na Xbox One”

Microsoft-Don-Mattrick-Xbox-One
Datum objave:
31.01.2014 15:03
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Microsoft je u novoj reklamnoj kampanji odlučio biti trunkicu izravniji

Microsoft, čini se, ne štedi sredstva kada je u pitanju konkurencija. Najnovija ponuda koju su putem maila usmjerili korisnicima Sonyevog PlayStationa 3 je sljedeća: "donesite ovaj bon, reciklirajte svoj PlayStation 3 i dobiti ćete sto dolara popusta pri kupnji Xboxa One". GameStop ovu ponudu ima već neko vrijeme i odnosi se na sve konzole protekle generacije. Međutim, čini se kako Microsoft koristi i email kako bi korisnicima konkurentskih konzola ponudio "bolju opciju".

 

 

 

Reakcije fanova PlayStationa su, očekivano, negativne. Ovakav agresivni marketning na kraju možda ispadne i dvosjekli mač, s obzirom da Microsoftovu zbog izravnog napada na konkurenciju daje dosta loš imidž.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije