http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OVERLORD 2, DIRT 3...

Masivna Humble Bundle rasprodaja Codemastersovih igara

DIRT 3
Datum objave:
01.02.2014 09:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Vrijeme je da ponovno doniramo pokoju kunu i odšećemo sa masom sjajnih igara

Humbe Bundle ponovno udara. Ovog puta glavni igrač u priči je Codemasters sa svojom ponudom koja skoro nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U ponudi se nalaze Operation Flashpoing: Red River i Operation Flashpoint: Dragon Rising, Rise of The Argonauts, Overlord i njegova ekspanzija Overlord: Raising Hell. Ako platite više od šest dolara u ponudu ulaze i Overlord 2, Dirt 3 i Dirt: Showdown.

 

 

Diiiirt Triiiiii

 

 

U ovom Humble Bundleu, kao i svima do sada vi birate koliko para ide u Codemastersov džep, a koliko odlazi u dobrotvorne svrhe. Stoga, učinite dobro djelo, zaletite se do Humble Bundle rasprodaje i pokupite ove više nego dobre naslove.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije