http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UJEDINJENIM KRALJEVSTVOM VIŠE NE VLADA XBOX

PS4 povećao broj PS Plus pretplatnika - za tri puta

ps3_x
Datum objave:
02.02.2014 18:13
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Najnovije statisike iz Velike Britanije pokazuju nastavak dobrog odaziva na Sonyevu novu konzolu

Sudeći prema Sonyu, PS4 je i te kako potpomogao popularizaciji PS Plus servisa. Naime, konzola je potaknula igrače da se sve češće i češće prijavljuju i pretplaćuju na PlayStation Plus, Sonyev online servis. Kao što vjerojatno znate, ako ste pretplatnik, svaki mjesec uz uobičajen paket usluga poput cloud saveova i popusta na PSN naslove, dobivate i izbor dosta dobrih besplatnih igara. I to onih koje su do nedavno znale koštati i po 500 kn.

 

Dosta nam je ubacivati "Perfect Day", pa smo stavili ovo...
 

 

Zahvaljujući PS4-u, mnogi korisnici počeli su se mahnito pretplaćivati na servis. Napomenimo kako je jedan od razloga zbog kojeih su to radili i sam PS4 koji zahtjeva članstvo na PSN-u kako biste ste se igrali online. Uglavnom, prema službenoj statistici, od izlaska PS4, broj PSPlus pretplata se utrostručio. Ova statistika navodno vrijedi prije svega za područje Ujedinjenog Kraljevstva, no svejedno govori o pozitivnim rezultatima s obzirom da je dotični teritorij već neko vrijeme pod "kontrolom" konkurentskog Xboxa.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije