http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FRU

Igra koju igrate vlastitom sjenom!

Fru
Datum objave:
03.02.2014 08:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Dosta vam je igara koje kontrolirate joypadima, tipkovnicama i miševima? Bacite pogled na Fru, nezavisni projekt napravljen u manje od dva dana

Proteklog vikenda odvio se Global Game Jam 2014., a internetu je u sjećanju ostala jedna od zanimljivijih arkadnih igara u posljednje vrijeme. Upoznajte Fru, neobični hibridni platformer u kojemu vaša sjena mijenja način na koji se iscrtavaju nivoi. Zahvaljujući Kinect kameri, vaš lik i djelo izravno utječu na igrin svijet. Način na koji se igra igra demonstriran je u priloženom videu i izgleda, priznajemo, predobro.

 

Šou program počinje oko 2:40, u slučaju da vam se čitava stvar čini "prejednostavnom"
 

 

Na projektu je radilo sedmero ljudi, napravljen je "od glave do pete" za manje od 48 sati i dokazuje kako kava, manjak sna i ljubav prema igrama mogu polučiti zaista izvanredne rezultate.  Igru možete, ako želite, skinuti potpuno besplatno, a za njezino igranje treba vam samo (...) Kinect. Svaka čast, gospodo.

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije