http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOGOM, PAMETI

Lopov prorezao krov zalagaonice kako bi ukrao vlastiti Xbox

Lopov
Datum objave:
03.02.2014 08:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Bizarne pljačke motivirane gamingom uvijek su dobra tema za početak tjedna

Ljubav prema igrama i gamingu velika je stvar. Vrlo osobna. Nekima, poput evidentno poremećenom devetnaestogodišnjaku iz Nampe u Idahu, niti krovovi dućana ne predstavljaju prepreku u potrazi za igranjem. Naime, prije nekoliko dana Olin Vickers je ulovljen nakon što je doslovce probio krov zalagaonice u kojoj je prije nekoliko sati založio svoj Xbox (model i boja nepoznati). Malo ozbiljnija strana priče je oružje koje je mladi gospodin nosio, a to je AR-15 puška, popularno nazvana civilnom polu-automatskom verzijom M-16-ice.

 

Državna policija - Idaho

 

Uglavnom, nakon što je probio krov, spustio u dućan i pokupio Xbox, Vickers se uspio popesti nazad, te je opažen kako poput neke nakaradne verzije Djeda Mraza silazi niz krov noseći vreću u koju je strpao konzolu i Kinect. Vickersa se tuži za provalu, vandalizam i posjedovanje provalnih alata, te mu prijete interesantna zatvorska i novčana kazna. Pretpostavljamo kako jedina dobra vijest koja može ispasti nakon svega ovoga je da zatvor u koji odlazi ima sobu s video igrama. 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije