http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VELIKI POPUST

Kupite sve epizode Republiquea za manje od 6 kuna!

Republique
Datum objave:
03.02.2014 08:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Revolucionarni sneaker Republique stjecajem okolnosti postao je vrlo privlačan onima koji misle uštedjeti

Fantastični sneaker nove generacije Republique od nedavno je dostupan na iOS uređajima i jednostavno je predobar. Interakcija sa okolinom putem hakiranih terminala i sigurnosnih kamera igri daje dozu svježine, a vrhunska produkcija i sinkronizacija samo dodaju šlag na tortu.

 

 

 

 

 

Uglavnom, zbog nastojanja ispunjenja obećanja ljudima koji su igru potpomogli putem Kickstartera, Camouflaj je sezonsku propusnicu odlučio ponuditi za 1 dolar. U odnosu na preko petnaest dolara planiranih za inicijalni pass, ovo je zaista veliko sniženje za sve epizode ove perspektivne igre. Republique možete kupiti preko iTunes App Storea za 5 dolara, a spomenutu sezonsku propusnicu za 1 dolar kao kupnju unutar aplikacije.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije