http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

u veći prostor

Ogromna ekspanzija studija zaslužnog za God of War

GOWIII
Datum objave:
03.02.2014 08:45
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony Santa Monica studio seli se u prostor čak pet puta veći od onoga u kojemu je bio dosad i čini se da Sony ima ogromne ambicije što se tiče God of War franšize

God of War je za Sony ono što je Halo za Xbox – franšiza koja prodaje konzole. I dok smo nedavno svjedočili smjeni generacija i dolasku PlayStationa 4 (i novog Xboxa) na tržište, u narednom će razdoblju doći i do velikih preslagivanja što se tiče samih razvojnih studija. Točnije – to je vrijeme već došlo.

 

Prvi na listi je Sony Santa Monica, studio zaslužan za God of War franšizu. On se iz Santa Monice seli u Playa Visu u Los angelesu i to u prostor 'četiri do pet puta veći' od postojećeg.

 

Ukratko, to značiogroman prostor za ogroman motion capture studio, više soba za konferencije i drastično bolji prostor za snimanje zvuka. U prostor će biti smješteno i nekoliko manjih studija poput Giant Sparrowa (Unfinished Swan), thatgamecomany (Journey) i SuperBot (PlayStation All-Stars Battle Royale).

 

'Selidba nije mogla doći u bolje vrijeme. S lansiranjem PlayStationa 4, naš novi prostor u Playa Visti omogućiti će nam da zadovoljimo potrebe nove i moćne platforme. Ako ste bili impresionirati našim radom za PlayStation 3, čekajte samo da vidite što smo u stanju učiniti s 'četvorkom'.' – obećavaju iz Sony Santa Monica studija.

 

Inače, Sony Santa Monica trenutno radi na jednom još nenajavljenom projektu te surađuje na razvoju The Order: 1886.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije