http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OCULUS RIFT I CYBERITH VISTUALIZER NA DJELU

"Viking" u virtualnoj šetnji Skyrimom najbolja je stvar ikad

Cyberith Vistualizer viking
Datum objave:
04.02.2014 03:33
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte taj izraz na gamerovom licu i recite da ovo zaista nije najbolja stvar ikad

Za Cyberith Vistualiser ste vjerojatno čuli. U slučaju da ime ne evocira pretjerano intenzivna sjećanja, podsjetimo se kako se radi o uređaju koji u kombinaciji sa Oculus Riftom omogućuje potpunu imerziju u igru. On zahvaljujući sklizavoj bazi i sigurnosnoj ogradi korisniku dopušta da "hoda" po virtualnom svijetu. Kombiniramo li ovo sa gore spomenutom next gen kacigom za virtualnu stvarnost i dobrim starim Wii Moteom, pred sobom imamo zaista nešto posebno. Sada zamislite Skyrim, lika koji izgleda kao da je upravo išetao iz vikinške krčme i kameru koja snima čitavu seansu. Da...radi se o vjerojatno najboljem Skyrim videu IKAD.

 

Kao što se vidi iz priloženog videa, ovaj lik se zaista lako uživljava u priču.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije