http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ReROLL

Robotske letjelice skeniraju svijet - kako bi napravile videoigru

ReROLL
Datum objave:
04.02.2014 08:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
ReROLL je igra koju ćete, ako nas "skeniraju", igrati u virtualnoj Hrvatskoj

ReROLL je jedinstvena igra preživljavanja. U njoj ste suočeni sa praktičkim istrebljenjem ljudske vrste, mutantima i svim pikanterijama koje idu uz to. Trik kod ovog PC naslova je u tome što se dešava u stvarnom svijetu. Dobro, virtualnoj kopiji pravog svijeta. I ne samo inspirativno. Ovdje govorimo o doslovnom skeniranju planete Zemlje pomoću robota i trpanju sadržaja u beskonačnu mapu kojom putujete.

 

 

 

Naravno, čitava planeta nije skenirana. Za sada se radi samo o njezinom dijelu, makar igrini autori tvrde kako će s vremenom skenirati sve više i više, dodajući nova područja koja će igrači moći posjetiti i istražiti. Zgodna stvar kod virtualnog svijeta je i to što kopira prave vremenske uvjete. Recimo da ste, primjera radi, u ReROLLU zaglavili u kleti posred Zagorja dok vani vije mećava. Ta mećava je tamo upravo zato jer se dešava u pravom svijetu. Intersantno, zar ne?

 

ReROLL je survival RPG koji je trenutno u fazi razvoja, a vi mu možete pomoći putem sekcije za donacije dostupne na igrinom sajtu.

 

Sve o temi:
PC
rpg

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije