http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NA TRAGU KLASIKA

Insomniac Games otkrio rani detalj o Sunset Overdriveu

Sunset Overdrive
Datum objave:
05.02.2014 08:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Hoće li Sunset Overdrive biti nešto novo ili duhovni nastavak Insomniacovih klasika poput Ratcheta i Clanka?

Makar je još duboko u grotlu razvoja, makar još nismo vidjeli ništa osim CGI trailera i hrpe hipstera koji vinilskim pločama ubijaju mutante punjene Fantom, Insomniac je učinio uslugu zajednici i prije bilo kakvih gameplay trailera otkrio zapravo kakva će igra Sunset Overdrive uopće biti. Prema Philu Spenceru, ova Xbox One ekskluziva biti će pucačina koja koristiti perspektivu iz trećeg lica.

 

 

Kuiš, ja ti se gađam s pločama frende
 

 

Čini se kako je ovakav dizajnerski potez relativno očekivan, s obzirom na njihov dobro isprobani Ratchet and Clank serijal. Samo se nadamo kako će ova teško stilizirana igra biti na tragu spomenutog klasika. S obzirom da studio nije niti približno siguran oko datuma igrinog izlaska (govore o otpriliek kraju ove godine), rekli bismo da ćemo odgovor na sva pitanja dobiti tek u drugom dijelu 2014.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije