http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REKORD ZA REKORDOM

Grand Theft Auto 5 planuo u više od 30 milijuna

gtav
Datum objave:
05.02.2014 08:02
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iako je objavljen na samo dvije platforme, GTA V vjerojatno je komercijalno najuspješniji naslov iz 2013. godine

Kada se pojavio na tržištu, Grand Theft Auto V nadmašio je ionako ogromna očekivanja. Radi se o, složiti će se mnogi, najboljem dijelu serijala koji je praktički formirao žanr. Stoga nimalo ne iznenađuje podatak koji je objavio Take Two: GTA V je prodan u više od 32 milijuna primjeraka.

 

Možemo tako biti sigurni da se igra itekako isplatila i Rockstaru unatoč tomu što se radilo o najskupljoj igri u povijesti gaming industrije čiji je budžet nadmašio budžete mnogih hollywoodskih  blockbustera. Vrijedi podsjetiti i to da je prodaja GTA V u samo nekoliko tjedana nadmašila ukupnu prodaju prethodne igre u franšizi.

 

Nažalost, i dalje nema baš nikakvih informacija o eventualnom portanju igre na next-gen konzole ili pak PC, iako je to sve izvjesnije.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije