http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOBROTVORNA AKCIJA

The Humble Sid Meier Bundle oduševiti će sve ljubitelje strategija

civ5
Datum objave:
05.02.2014 12:30
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kupite kvalitetne igre i pomognite gladnima zahvaljujući novom Humble Bundleu

Ako volite strategije na poteze, ovotjedni Humble Bundle će vas oduševiti. Ako volite čuvenog dizajnera igara Sida Meiera, onda ćete vjerojatno pasti sa stolca. Naime, na rasprodaji su Sid Meier's Railroads, Civilization 3 complete, Civilization 4, Ace Patrol i Ace Patrol: Pacific Skies. Ako platite iznad prosjeka koji je u trenutku pisanja ovog članka 8,20 američkih dolara, dobiti ćete i Civilization 5, kao i ekspanziju Gods and Kings.

 

 

 

 

Ovaj Humble Bundle ima i nešto novo. Naime, ako platite preko 15 dolara, u priču upada i Civilization 5: Brave New World DLC. Stoga, ako volite strategije, a razmišljate o tome da poneku kunu date u dobrotvorne svrhe (ovog puta radi se o inicijativi protiv gladi), ne vidimo razloga zbog kojeg već sada ne kupujete ovaj iznimno vrijedan bundle. 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije